Machielse, Keurslager

Botermals rundvlees

Van biefstuk tot entrecote en van rosbief tot magere stooflapjes. Niets zo veelzijdig als rundvlees. Botermals rundvlees is dan ook een van onze specialiteiten. Er zijn veel verschillende runderrassen met hun eigen kwaliteiten. Wij hebben gekozen voor rundvlees van Nederlandse runderen en geïmporteerd rundvlees. Onze keuzes lichten we hieronder toe.

Vers rundvlees

Uitzonderlijke kwaliteit!

Het verse rundvlees van Keurslager Machielse koopt John Machielse van zijn Oom. Oom van der Wegen heeft een mesterij in Wouw met Belgische Blauwe runderen. Doordat John weet waar het vlees vandaan komt, is het vlees elke dag van uitzonderlijke kwaliteit!

Een greep uit ons assortiment:

  • Biefstuk
  • Kogelbiefstuk
  • Haasbiefstuk
  • Zijlende
  • Staartstuk
  • Runderschnitzels
  • Sukadelappen
  • Riblappen
  • Runderrollade
  • Rosbief
  • Braadlappen

Rundvlees uit Zundert

Het rundvlees van John en Maria komt uit Zundert, van een kleine mester genaamd Frank Peeters. De runderen zijn van het bekende en sterke ras Bel­gische blauwe. De runderen geven uitzonderlijk goed vlees door de natuurlijke voeding en de bewegings­vrijheid. Het resultaat is hoogwaardig en bijzonder mals vlees. Een topproduct dat bewijst dat Machielse over vakmanschap en kennis beschikt.

Machielse, Keurslager

Kloosterstraat 6
4724EE Wouw
0165308130
0165308131

Openingstijden

maandag 08:00 - 17:30
dinsdag 08:00 - 12:00
woensdag 08:00 - 17:30
donderdag 08:00 - 17:30
vrijdag 08:00 - 17:30
zaterdag 08:00 - 15:00
zondag Gesloten