Machielse, Keurslager

Maria Machielse

“Ik werk al 30 jaar in de slagerij. En vanaf 1999 heb ik samen met John deze mooie Keurslagerij. Ik heb vele opleidingen gevolgd: in Brasschaat voor traiteur, bij leerhotel Rooi pannen in Tilburg en de Slagers Vakopleiding in Goes. Daarnaast heb ik natuurlijk heel veel geleerd van mijn schoonouders. Ik zorg ervoor dat er heerlijke maaltijden, soepen en salades in de toonbank komen. Nieuwe smaken ontwikkelen blijft een uitdaging. Mede dankzij onze fijne collega’s vind ik dat we trots mogen zijn op deze mooie winkel!”

Sharona Ardon

Sharona werkt er al 9 jaar, voor­namelijk in de keuken. “Ik maak de maaltijden en salades. En ook BBQ-producten en hapjes. Dat is echt mijn passie. Het is altijd leuk om te horen als klanten zeggen dat ze het lekker vinden! Zelf hou ik erg van de kip-kerriesalade en onze stamppot zuurkool.”

Conny Bakx

Al 16 jaar is Conny het bekende gezicht achter de toonbank van de Keurslagerij. “Wat mijn werk als verkoop­medewerkster leuk maakt, is dat het zo veelzijdig en afwisselend is: van producten maken en vleeswaren snijden tot het helpen van klanten. Ook help ik in de productie met bijvoorbeeld het afwegen van kruiden. De omgang en het contact met collega’s en klanten maakt het werk gezellig.”

Denise de Bruijn

“Wat ik hier doe? Wat niet?”, lacht de 25 jarige Denise, die al 8 jaar in de Keurslagerij werkt. “Ik ben zowel achter de toonbank als in de werkplaats te vinden. Mijn favoriete werkzaamheden zijn het draaien van gehakt en bloedworst maken. Het leukst aan mijn werk vind ik mijn collega’s en de praatjes met de lieve klanten. En ‘soms’ ben ik wel in voor een dolletje! Ik heb het hier onwijs naar m’n zin!”

Bea Bastiaanse

Bea gaat als een echt ‘mensen-mens’ door het leven. “Mijn werk geeft mij daarom veel voldoening: klanten helpen is wat ik het liefste doe. Ik adviseer graag over de bereiding van het product en wijs ze op ons smakelijke vlees. Wat ik echt kan aanraden is onze karbonade van het Iberico varken, mijn favoriet! Ik maak zelf ook producten, zoals onze Specials. Dat zijn elke keer weer andere lekkernijen, vaak gevuld en met een mooi slagerstouwtje erom. Zo blijft het werk voor mij altijd een uitdaging. De leuke collega’s en goede sfeer maken het werk af.”

Lian Matthijsen

Al 14 jaar werkt Lian elke dag met veel plezier bij Keurslager Machielse. “Het contact met de klanten vind ik erg leuk. Omdat ik al 14 jaar in de winkel sta ken ik veel klanten. Je krijgt dan echt een band met ze. Ook het maken van onze producten maakt mijn werk hier leuk. Pollo Italiano’s en stoofvlees zijn mijn favorieten uit de winkel.” 

Machielse, Keurslager

Kloosterstraat 6
4724EE Wouw
0165308130
0165308131

Openingstijden

maandag 08:00 - 17:30
dinsdag 08:00 - 12:00
woensdag 08:00 - 17:30
donderdag 08:00 - 17:30
vrijdag 08:00 - 17:30
zaterdag 08:00 - 15:00
zondag Gesloten