Machielse, Keurslager

Welkom op onze website!

Welkom in onze Keurslagerij. Wij staan dagelijks voor u klaar met ons team enthousiaste medewerkers. Als ambachtelijke slager maken wij bijna alle producten zelf. Zoals onze heerlijke worstsoorten, vleeswaren, salades, maaltijden en soepen. Wij streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit en dat proeft u!


Woensdag = gehaktdag
Elke woensdag = gehaktdag bij ons! Alle soorten gehakt 2e pond voor de halve prijs!

bijv. rund-, half om half-, gekruid-, indisch- en stroganoff gehakt

Gratis parkeren voor de deur
Bij ons kunt u gratis parkeren voor de deur. Wel zo makkelijk! Naast een bakker, groenteboer, kaasspeciaalzaak en supermarkt

Verstand van lekker eten

Met ons ruime aanbod aan vleesproducten is het helemaal niet moeilijk om elke dag een smaakvolle maaltijd te koken. We bedenken ook graag nieuwe producten, zoals de Special, een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Aan inspiratie geen gebrek! En die delen we graag. Neem gratis ons magazine Proef mee of bekijk de recepten op onze website.

 

Passie voor het slagersvak

Onze Keurslagerij is onze trots. Wij gebruiken altijd verse ingrediënten om de mooiste ambachtelijke producten te bereiden: vleeswaren en worst, vleesspecialiteiten die we zelf ontwikkelen, maaltijden, broodjes, er bestaat geen mooier vak dan het slagersvak! Onze passie voor het slagersvak proef je dan ook zeker terug in onze producten. 

Gildehoen; een leven lang zonder antibiotica!

De Gildehoen van Scheria is een duurzaam stukje pluimveevlees voor de consument die bewust voor beter eten kiest. Met de Gildehoen koopt u een puur Hollands pluimveeproduct, gezond, zeer smaakvol en nu volledig antibioticavrij! Het Gildehoen concept is extern gecontroleerd en gecertificeerd van boer tot producent door ISACERT.

Gespecialiseerd in groot vlees

De lekkerste stukken vlees voor in de oven of op de barbecue. Zoals picanha, cote bouf, (vakens/rund) rib eye, rosbief of pulled pork. Met het beste bereidingsadvies van John of Maria.

Recept van de week

'Pulled duck' met abrikozen en pistache-crumble

Tussengerecht
Wild
Kerst
Vlees
4 personen
langer dan 60 minuten
Oven
Internationaal

Special van de week

Vanaf: 12 nov. 2018
tot: 25 nov. 2018

Blueberry chicken

Special

Land van herkomst:
Seizoen:
Smaak:
Voedingswaarde:
per 100 gram
225

Leuk om te geven

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf. 

Machielse, Keurslager

Kloosterstraat 6
4724EE Wouw
0165308130
0165308131

Openingstijden

maandag 08:00 - 17:30
dinsdag 08:00 - 12:00
woensdag 08:00 - 17:30
donderdag 08:00 - 17:30
vrijdag 08:00 - 17:30
zaterdag 08:00 - 15:00
zondag Gesloten